Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9786056288203
Boyut
135-195
Sayfa Sayısı
224
Basım Yeri
İstanbul
Baskı
1
Basım Tarihi
2013-04
Kapak Türü
Karton
Kağıt Türü
2. Hamur
Dili
Türkçe

Soğumayan Ölüler

Yazar: Haydar Dümen
Yayınevi : Oku-Bil Yayınları
10,20TL
Satışta değil
9786056288203
516644
Soğumayan Ölüler
Soğumayan Ölüler
10.20
Nöro-Psikiyatr Dr. Haydar Dümen 1931 yılında Uşakda doğdu. 1980 yılında Cumhuriyet Gazetesinde Psikiyatrinin Dramı başlıklı yazısının yayınlandığı gün, yıldırım tel emriyle İstanbuldaki görevinden bir başka kente atandı. Bu olay üzerine emekliliğini istedi. Çeşitli araştırmaları bilimsel kongrelerde ve dergilerde gündeme geldi. Cinsel konular üzerindeki araştırmalarını kitaplarında topladı. Bu alanda büyük bir boşluğu doldurdu. Gazetelerde köşe yazıları ve makalelerinin toplamı ikibinin üzerindedir. Elinizdeki bu yapıt, yaşanmış bir olaydan yola çıkarak hazırlanmıştır. Boğazına ilmik takılan bir insanın, onur savaşının bir belgeselidir. Ayrıca psikiyatri bilimi de, otopsi masasına yatırılmıştır.
Ve
Orta yaşlı bir adamla, bir çocuğun yarattığı mucize, yaşama bakış açınızı değiştireceğinin inancıyla, yorumlarınıza ve beğeninize saygıyla sunarım.
  • Açıklama
    • Nöro-Psikiyatr Dr. Haydar Dümen 1931 yılında Uşakda doğdu. 1980 yılında Cumhuriyet Gazetesinde Psikiyatrinin Dramı başlıklı yazısının yayınlandığı gün, yıldırım tel emriyle İstanbuldaki görevinden bir başka kente atandı. Bu olay üzerine emekliliğini istedi. Çeşitli araştırmaları bilimsel kongrelerde ve dergilerde gündeme geldi. Cinsel konular üzerindeki araştırmalarını kitaplarında topladı. Bu alanda büyük bir boşluğu doldurdu. Gazetelerde köşe yazıları ve makalelerinin toplamı ikibinin üzerindedir. Elinizdeki bu yapıt, yaşanmış bir olaydan yola çıkarak hazırlanmıştır. Boğazına ilmik takılan bir insanın, onur savaşının bir belgeselidir. Ayrıca psikiyatri bilimi de, otopsi masasına yatırılmıştır.
      Ve
      Orta yaşlı bir adamla, bir çocuğun yarattığı mucize, yaşama bakış açınızı değiştireceğinin inancıyla, yorumlarınıza ve beğeninize saygıyla sunarım.
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat