Rüya Yorumları %15 indirimli Kolektif
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9789756481080
Boyut
135-195
Sayfa Sayısı
331
Basım Yeri
İstanbul
Baskı
1
Basım Tarihi
2004-04
Kapak Türü
Karton
Kağıt Türü
2. Hamur
Dili
Türkçe

Rüya Yorumları

Yazar: Kolektif
Yayınevi : Akyüz Yayın Grubu
13,60TL
Satışta değil
9789756481080
603594
Rüya Yorumları
Rüya Yorumları
13.60
Uyku sırasında da bir yaşandı çıkar ortaya ve gizemli, sisli görüntüler kalır geriye. Rüya dediğimiz bu görüntüler kimi zaman gerçeğin aynısı olabildiği gibi kimi zaman da gerçeküstü, faztezilerle yüklü, hatta saçmasapan olabiliyorlar. Peki ne anlama gelmektedir bu görüntüler? Çok eski çağlardan beri bu soru insanoğlunun aklına takılmış, rüyaların geleceğe ilişkin kehanetler ya da hastalıkları iyileştirecek bilgiler içerdiği düşünülmüş, bir şifreler ve simgelerdünyası olarak ele alınmış, anlamları kültürden kültüre, çağdan çağa değişse de rüyaları yorumlama çabası hep sürmüştür. Sadece sıradan insanların değil, din adamlarının, edebiyatçıların, ruhbilimcilerin, filozofların bile ilgisini çekmiştir bu konu. Örneğin ünlü ruhbilimci Freud'a göre, rüyada görülen olaylar bilinçdışı arzuların örtülü olarak dışavurumundan başka bir şey değildir. Freud'u izleyenlerden Adler ise rüyaların geçmişten çok geleceğin planlamasına yardımcı olma işlevini üstlendiğini ileri sürer.
Rüyaların ardındaki gerçek anlamları öğrenmek, şifreleri, simgeleri çözmek istiyorsanız, yayınevimizce sözlük biçiminde hazırlanan Modern Rüya Yorumları başucu kitabınız ve en büyük yardımcınız olacaktır.
(Arka Kapak)
  • Açıklama
    • Uyku sırasında da bir yaşandı çıkar ortaya ve gizemli, sisli görüntüler kalır geriye. Rüya dediğimiz bu görüntüler kimi zaman gerçeğin aynısı olabildiği gibi kimi zaman da gerçeküstü, faztezilerle yüklü, hatta saçmasapan olabiliyorlar. Peki ne anlama gelmektedir bu görüntüler? Çok eski çağlardan beri bu soru insanoğlunun aklına takılmış, rüyaların geleceğe ilişkin kehanetler ya da hastalıkları iyileştirecek bilgiler içerdiği düşünülmüş, bir şifreler ve simgelerdünyası olarak ele alınmış, anlamları kültürden kültüre, çağdan çağa değişse de rüyaları yorumlama çabası hep sürmüştür. Sadece sıradan insanların değil, din adamlarının, edebiyatçıların, ruhbilimcilerin, filozofların bile ilgisini çekmiştir bu konu. Örneğin ünlü ruhbilimci Freud'a göre, rüyada görülen olaylar bilinçdışı arzuların örtülü olarak dışavurumundan başka bir şey değildir. Freud'u izleyenlerden Adler ise rüyaların geçmişten çok geleceğin planlamasına yardımcı olma işlevini üstlendiğini ileri sürer.
      Rüyaların ardındaki gerçek anlamları öğrenmek, şifreleri, simgeleri çözmek istiyorsanız, yayınevimizce sözlük biçiminde hazırlanan Modern Rüya Yorumları başucu kitabınız ve en büyük yardımcınız olacaktır.
      (Arka Kapak)
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat