Çayı Koy Geliyorum %15 indirimli Sabri Galip Nakipler
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9786054574179
Boyut
13.50x19.50
Sayfa Sayısı
80
Baskı
1
Basım Tarihi
2014-03
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
2. Hamur
Dili
Türkçe

Çayı Koy GeliyorumŞiir

7,87TL
Satışta değil
9786054574179
566629
Çayı Koy Geliyorum
Çayı Koy Geliyorum Şiir
7.87

Öyle ruh halleri vardır ki her 'zaman' ve 'mekan' da şiire dönüşür; şiir eser, şiir yağar kendinize ve çevrenize. Katıksız bir sevdadır şair olmak. Çünkü yaşamın tüm an'larına şiirce bakar, şiirce yaşarsınız şair olduğunuzda. Sabri Galip Nakipler'in, Dünyam; Sağanak altında; Sırılsıklam Yapayalnız Çırılçıplak; Hasret Kapımda Gardiyan adlı dört kitaplık şiir yolculuğunu izlerken, yaşamın, çoğu gözden kaçırılan yanlarına sık sık rastladım. Bu yan, çıkarsız, hep verici olan sevdaydı. İnsanı, insan yapan tüm eylemlilikler bu sevdadan besleniyordu.

Elinizdeki, "Çayı Koy Geliyorum" adlı kitap, Sabri Galip Nakipler şiirinin anayasası. Demini almış, birikmiş ve sizi şiir yolculuğuna çağırıyor.

-H.Hüseyin YALVAÇ



  • Açıklama
    • Öyle ruh halleri vardır ki her 'zaman' ve 'mekan' da şiire dönüşür; şiir eser, şiir yağar kendinize ve çevrenize. Katıksız bir sevdadır şair olmak. Çünkü yaşamın tüm an'larına şiirce bakar, şiirce yaşarsınız şair olduğunuzda. Sabri Galip Nakipler'in, Dünyam; Sağanak altında; Sırılsıklam Yapayalnız Çırılçıplak; Hasret Kapımda Gardiyan adlı dört kitaplık şiir yolculuğunu izlerken, yaşamın, çoğu gözden kaçırılan yanlarına sık sık rastladım. Bu yan, çıkarsız, hep verici olan sevdaydı. İnsanı, insan yapan tüm eylemlilikler bu sevdadan besleniyordu.

      Elinizdeki, "Çayı Koy Geliyorum" adlı kitap, Sabri Galip Nakipler şiirinin anayasası. Demini almış, birikmiş ve sizi şiir yolculuğuna çağırıyor.

      -H.Hüseyin YALVAÇ



  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat