%35
8 Uygulamada Çocuklar İçin Hızlı Okuma Cenan Balcı
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9786058223134
Boyut
13.50x21.00
Sayfa Sayısı
169
Basım Yeri
Kayseri
Baskı
1
Basım Tarihi
2017-11
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
1. Hamur
Dili
Türkçe

8 Uygulamada Çocuklar İçin Hızlı OkumaUygulamalı Hızlı Okuma Teknikleri Yöntemiyle

Yazar: Cenan Balcı
Yayınevi : Kumran Yayınları
65,00TL
42,25TL
%35
Satışta değil
9786058223134
733758
8 Uygulamada Çocuklar İçin Hızlı Okuma
8 Uygulamada Çocuklar İçin Hızlı Okuma Uygulamalı Hızlı Okuma Teknikleri Yöntemiyle
42.25

Sevgili Çocuklar hızlı okuma tekniklerini öğrenerek sınavlarınızda zaman kazanabilir ve anlama oranınız artacağı için daha iyi notlar alabilirsiniz. Okumak size artık daha kolay gelecek. Bu kitap vermiş olduğum eğitimlerden yola çıkarak hazırlanmıştır. Bu kitaptaki hızlı okuma Uygulamaları sizin kendi kendinize öğrenmenizi sağlayacak şekilde düzenlenmiştir. Kitaptaki uygulamaları düzenli ve disiplinli bir şekilde uygularsanız, hızlı okumayı sekiz uygulamada otuz günlük bir süreçte öğrenebilirsiniz. Sadece sekiz uygulamada hızınızı üç-dört katına çıkartıp yüz bir sayfalık bir kitabı on beş dakikada okuyabilirsiniz.

“Her Yolculuk Bir Adımla Başlar. Ama Gideceğimiz Yere Ulaşmak İçin İkinci, Üçüncü ve Gerekli Tüm Adımları Atmak Zorundayız.”

  • Açıklama
    • Sevgili Çocuklar hızlı okuma tekniklerini öğrenerek sınavlarınızda zaman kazanabilir ve anlama oranınız artacağı için daha iyi notlar alabilirsiniz. Okumak size artık daha kolay gelecek. Bu kitap vermiş olduğum eğitimlerden yola çıkarak hazırlanmıştır. Bu kitaptaki hızlı okuma Uygulamaları sizin kendi kendinize öğrenmenizi sağlayacak şekilde düzenlenmiştir. Kitaptaki uygulamaları düzenli ve disiplinli bir şekilde uygularsanız, hızlı okumayı sekiz uygulamada otuz günlük bir süreçte öğrenebilirsiniz. Sadece sekiz uygulamada hızınızı üç-dört katına çıkartıp yüz bir sayfalık bir kitabı on beş dakikada okuyabilirsiniz.

      “Her Yolculuk Bir Adımla Başlar. Ama Gideceğimiz Yere Ulaşmak İçin İkinci, Üçüncü ve Gerekli Tüm Adımları Atmak Zorundayız.”

  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat