%25
Yüzen Şehir Jules Verne
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9786051719795
Boyut
12.00x20.00
Sayfa Sayısı
205
Basım Yeri
İstanbul
Baskı
2
Basım Tarihi
2021-10
Çeviren
Hakan Tansel Güner
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
2. Hamur
Dili
Türkçe

Yüzen ŞehirOlağanüstü Yolculuklar 21

Yazar: Jules Verne
Yayınevi : Alfa Yayınları
32,00TL
24,00TL
%25
Satışta değil
9786051719795
794923
Yüzen Şehir
Yüzen Şehir Olağanüstü Yolculuklar 21
24.00

İngiliz donanmasından Yüzbaşı Fabian Mac Elwin zamanın en büyük yolcu gemilerinden biri olan Great-Eastern'la İngiltere'den Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmeye karar verir. Sevdiği kadın başkasıyla evlendirildiği için aşkını kalbine gömmesi gereken yüzbaşı, bu yüzen şehirde hayata yeniden tutunmayı istemektedir. Ne var ki gemide sevdiği kadının evlendiği adamla karşılaşır. Liverpool'dan Niagara Şelalelerine uzanan bu olağanüstü yolculuktaki yolcular okyanusların dalgalarıyla boğuşurken aşkın mucizelerine de tanık olacaklar.

Satirik bir metin olan Yüzen Şehir'de Jules Verne'in, oluşturduğu mikro toplum üzerinden yaptığı iğneleyici toplumsal analizi keyifle okuyacaksınız.

  • Açıklama
    • İngiliz donanmasından Yüzbaşı Fabian Mac Elwin zamanın en büyük yolcu gemilerinden biri olan Great-Eastern'la İngiltere'den Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmeye karar verir. Sevdiği kadın başkasıyla evlendirildiği için aşkını kalbine gömmesi gereken yüzbaşı, bu yüzen şehirde hayata yeniden tutunmayı istemektedir. Ne var ki gemide sevdiği kadının evlendiği adamla karşılaşır. Liverpool'dan Niagara Şelalelerine uzanan bu olağanüstü yolculuktaki yolcular okyanusların dalgalarıyla boğuşurken aşkın mucizelerine de tanık olacaklar.

      Satirik bir metin olan Yüzen Şehir'de Jules Verne'in, oluşturduğu mikro toplum üzerinden yaptığı iğneleyici toplumsal analizi keyifle okuyacaksınız.

  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat