%35
Yarını Bilemezsiniz Ali Korkmaz
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
3990000029100
Boyut
13.50x21.00
Sayfa Sayısı
106
Baskı
1
Basım Tarihi
2015-02
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
2. Hamur
Dili
Türkçe

Yarını Bilemezsiniz

Yazar: Ali Korkmaz
Yayınevi : Etüt Yayınları
13,00TL
8,45TL
%35
Satışta değil
3990000029100
731445
Yarını Bilemezsiniz
Yarını Bilemezsiniz
8.45

Yarın, her zaman ümittir. Varoluşun yeni ummanlara açılış kapısıdır. Bugünkü dertlerin ve sıkıntıların bitiş limanıdır, işkence altındaki insanın kurtuluş umududur. Her doğan çocuk yarının varlığının müjdecisi, garantisidir. Çıkmayan can için yarın her zaman vardır. Yarın, bugünden daha güzel günlere gebe olan yaşamın ölmeyen çocuğudur. Yarın bugünün güzelliklerinin olduğu kadar olumsuzluklarının da sebebidir. Zira yaşam çelişkilerle ayakta durmakta ve güzelliği de çelişkilerindedir. Hayatı tekdüzelikten kurtaran yarın yaşanabilecek olumlu veya olumsuz olaylardır. Bu nedenle "Yarını Bilemezsiniz!" Bildiğiniz andan itibaren yarın, ümit olmaktan çıkmış demektir. Ya da yaşama dair tüm beklentileriniz, ümitleriniz, sevinç ve hüzünleriniz bitmiş demektir.

Özetle yaşamınız bitmiş demektir. Yaşam, yarınla güzel! Yaşam, yarınla anlamlı! Çünkü "Yarını Bilemezsiniz!". Yarını bilseydiniz, "Az güler, çok ağlardınız!".

Ali Korkmaz

  • Açıklama
    • Yarın, her zaman ümittir. Varoluşun yeni ummanlara açılış kapısıdır. Bugünkü dertlerin ve sıkıntıların bitiş limanıdır, işkence altındaki insanın kurtuluş umududur. Her doğan çocuk yarının varlığının müjdecisi, garantisidir. Çıkmayan can için yarın her zaman vardır. Yarın, bugünden daha güzel günlere gebe olan yaşamın ölmeyen çocuğudur. Yarın bugünün güzelliklerinin olduğu kadar olumsuzluklarının da sebebidir. Zira yaşam çelişkilerle ayakta durmakta ve güzelliği de çelişkilerindedir. Hayatı tekdüzelikten kurtaran yarın yaşanabilecek olumlu veya olumsuz olaylardır. Bu nedenle "Yarını Bilemezsiniz!" Bildiğiniz andan itibaren yarın, ümit olmaktan çıkmış demektir. Ya da yaşama dair tüm beklentileriniz, ümitleriniz, sevinç ve hüzünleriniz bitmiş demektir.

      Özetle yaşamınız bitmiş demektir. Yaşam, yarınla güzel! Yaşam, yarınla anlamlı! Çünkü "Yarını Bilemezsiniz!". Yarını bilseydiniz, "Az güler, çok ağlardınız!".

      Ali Korkmaz

  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat