%34
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9786054927470
Boyut
13.50x19.50
Sayfa Sayısı
375
Basım Yeri
İstanbul
Baskı
1
Basım Tarihi
2013
Çeviren
Ebru Gündem Kızıldağ
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
2. Hamur
Dili
Türkçe
Orijinal Adı
A Hundred Summers

Yalnız Kadınlar Yazı

23,15TL
15,05TL
%34
Satışta değil
9786054927470
553126
Yalnız Kadınlar Yazı
Yalnız Kadınlar Yazı
15.05

New York'ta yaşayan Nily Dane, küçüklüğünden beri her yazı ailesinin Rhode İsland, Seaview'deki evinde geçirmiştir. 1938 yılında da kendisini öncekiler gibi sakin, hatta sıkıcı bir yazın beklediğini sanırı, ancak o yaşanacaklar, sıkıcılıktan çok uzak olacaktır.Herşey Budgie ve Nick'in kasabaya geleceklerini öğrenmesiyle başlar. Budgie eskiden Liny'nin en yakın arkadaşı, Nick ise eski nişanlısıdır. Yeni çiftin bütün yaz orada kalacaklarını öğrenen Lily, bunun bir karabasana dönüşeceğini tahmin eder. Lily bir yandan bu genç çifti hoş karşılamayan ve hemen dedikoduya başlayan kasaba halkıyla uğraşır, bir yanda da nedense Lily'nin dostluğunu geri kazanmak için tüm sınırları zorlayan Budgie'yle başa çıkmaya çalışır. Sürekli Nick'i görmesi de işleri iyice karıştıır. Nick ile Lily'yi birbirine bağlayan bağların göz ardı edilmeyecek kadar güçlü ve karmaşık olması iki genci uzun zamandır unuttuklarını sandıkları bir dünyaya sürükler Oysa onları bağlayan sadece hayaller değil, müthiş bir sır ve onun getirdiği sorumluluktur da.

YAlnız Kdınlar Yazı, People Magazine, Vanity Fair, O: THE Oprah Magazine Good Housekeping dergileri tarafından yazın okunacak en iyi kitaplardan biri seçildi.

  • Açıklama
    • New York'ta yaşayan Nily Dane, küçüklüğünden beri her yazı ailesinin Rhode İsland, Seaview'deki evinde geçirmiştir. 1938 yılında da kendisini öncekiler gibi sakin, hatta sıkıcı bir yazın beklediğini sanırı, ancak o yaşanacaklar, sıkıcılıktan çok uzak olacaktır.Herşey Budgie ve Nick'in kasabaya geleceklerini öğrenmesiyle başlar. Budgie eskiden Liny'nin en yakın arkadaşı, Nick ise eski nişanlısıdır. Yeni çiftin bütün yaz orada kalacaklarını öğrenen Lily, bunun bir karabasana dönüşeceğini tahmin eder. Lily bir yandan bu genç çifti hoş karşılamayan ve hemen dedikoduya başlayan kasaba halkıyla uğraşır, bir yanda da nedense Lily'nin dostluğunu geri kazanmak için tüm sınırları zorlayan Budgie'yle başa çıkmaya çalışır. Sürekli Nick'i görmesi de işleri iyice karıştıır. Nick ile Lily'yi birbirine bağlayan bağların göz ardı edilmeyecek kadar güçlü ve karmaşık olması iki genci uzun zamandır unuttuklarını sandıkları bir dünyaya sürükler Oysa onları bağlayan sadece hayaller değil, müthiş bir sır ve onun getirdiği sorumluluktur da.

      YAlnız Kdınlar Yazı, People Magazine, Vanity Fair, O: THE Oprah Magazine Good Housekeping dergileri tarafından yazın okunacak en iyi kitaplardan biri seçildi.

  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat