%35
Yalnız Efe Ömer Seyfettin
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9786052397312
Boyut
13.50x21.00
Sayfa Sayısı
8
Basım Yeri
İstanbul
Baskı
1
Basım Tarihi
2017-04
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
1. Hamur
Dili
Türkçe

Yalnız Efe

20,00TL
13,00TL
%35
Satışta değil
9786052397312
719872
Yalnız Efe
Yalnız Efe
13.00

Yörük Efe, köylü tarafından sevilen, sayılan bir karakterdir. Aynı köyde yaşayan, zalimlikleriyle bilinen ve faiz yoluyla insanlara istediğini yapan Eseoğlu'dur. Yörük Efe, insanlara Eseoğlu'na bir zamanlar borç verdiğini ve borcunu alacağını söyler. İnsanlar bu durum karşısında ona engel olmak isterler fakat Yörük Efe kimseyi dinlemez ve Eseoğlu'nun yanına borcunu almaya gider. Burada Eseoğlu'nun emri ile kahyanın kardeşi tarafından öldürülür. Bu gelişmelerden sonra Yörük Efe'nin Kızı Kezban babasının öcünü almak ister. Başlangıçta yasal yollarla hakkını arayan Kezban bu arayıştan bir sonuç çıkmadığını görünce dağa çıkmaya karar verir ve halk tarafından Yalnız Efe olarak bilinmeye başlar.

Kezban, babasının ölümünden sorumlu olan kişileri araştırmaya başlar ve sonunda da babasının katillerini bulur. Eseoğlu'nu öldürür.

  • Açıklama
    • Yörük Efe, köylü tarafından sevilen, sayılan bir karakterdir. Aynı köyde yaşayan, zalimlikleriyle bilinen ve faiz yoluyla insanlara istediğini yapan Eseoğlu'dur. Yörük Efe, insanlara Eseoğlu'na bir zamanlar borç verdiğini ve borcunu alacağını söyler. İnsanlar bu durum karşısında ona engel olmak isterler fakat Yörük Efe kimseyi dinlemez ve Eseoğlu'nun yanına borcunu almaya gider. Burada Eseoğlu'nun emri ile kahyanın kardeşi tarafından öldürülür. Bu gelişmelerden sonra Yörük Efe'nin Kızı Kezban babasının öcünü almak ister. Başlangıçta yasal yollarla hakkını arayan Kezban bu arayıştan bir sonuç çıkmadığını görünce dağa çıkmaya karar verir ve halk tarafından Yalnız Efe olarak bilinmeye başlar.

      Kezban, babasının ölümünden sorumlu olan kişileri araştırmaya başlar ve sonunda da babasının katillerini bulur. Eseoğlu'nu öldürür.

  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat