%44
Türkler %15 indirimli Hüseyin Tekinoğlu
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9789758035984
Boyut
13.50x19.50
Sayfa Sayısı
487
Basım Yeri
Ankara
Baskı
1
Basım Tarihi
2014-11
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
2. Hamur
Dili
Türkçe

TürklerGeçmişten Günümüze Tarihe Hükmeden Millet

31,85TL
17,52TL
%44
Satışta değil
9789758035984
604338
Türkler
Türkler Geçmişten Günümüze Tarihe Hükmeden Millet
17.52

Türk tarihini başlangıcından Türkiye Cumhuriyeti'ne bir bütün halinde ele aldık. Türkler hakkında en eski ve yeni bulunan kaynaklara girdik. Türk adından başlayarak çıkış yerleri yaşadığı alanlar, göçleri, yeni vatan edinişleri tek tek işlenmiştir. Türkler, küçük birliklerden büyük imparatorluklara ulaşmışlar, tekrar bölünmüşler, beyliklere inmişler, hanlıklar kurmuşlar, birer bağısız devlet olarak karşımıza çıkmışlardır. Türklerin yayılışı hiçbir millette görülmemiştir. Onun için “Türk” bir ırk çerçevesinde, asla değerlendirilemez. Türkler, bünyelerindeki toplulukları da kendilerine benzetmişler ve bir bütünlük göstermişlerdir.

Kitabımızı ortaya koyarken Türk'ün tarihinin aynı zamanda dünyanın tarihi olduğunu anladık. Türk, o kadar engin bir deniz ki, attığımız her kulaçta yeni bir sahanın açıldığını gördük.

  • Açıklama
    • Türk tarihini başlangıcından Türkiye Cumhuriyeti'ne bir bütün halinde ele aldık. Türkler hakkında en eski ve yeni bulunan kaynaklara girdik. Türk adından başlayarak çıkış yerleri yaşadığı alanlar, göçleri, yeni vatan edinişleri tek tek işlenmiştir. Türkler, küçük birliklerden büyük imparatorluklara ulaşmışlar, tekrar bölünmüşler, beyliklere inmişler, hanlıklar kurmuşlar, birer bağısız devlet olarak karşımıza çıkmışlardır. Türklerin yayılışı hiçbir millette görülmemiştir. Onun için “Türk” bir ırk çerçevesinde, asla değerlendirilemez. Türkler, bünyelerindeki toplulukları da kendilerine benzetmişler ve bir bütünlük göstermişlerdir.

      Kitabımızı ortaya koyarken Türk'ün tarihinin aynı zamanda dünyanın tarihi olduğunu anladık. Türk, o kadar engin bir deniz ki, attığımız her kulaçta yeni bir sahanın açıldığını gördük.

  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat