%35
Saklı Kurtlar "Taş Melek" %15 indirimli Murat Şenol Kayır
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9786054976478
Boyut
14.00x21.00
Sayfa Sayısı
264
Basım Yeri
İstanbul
Baskı
1
Basım Tarihi
2015-06
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
2. Hamur
Dili
Türkçe

Saklı KurtlarTaş Melek

15,00TL
9,75TL
%35
Satışta değil
9786054976478
614796
Saklı Kurtlar
Saklı Kurtlar Taş Melek
9.75

Kaderi birlikte yazılmış meleklerle kurtların tanıklık ettiği, binlerce yıllık bir gizemin zaman yolculuğu. Kutsanmış bir milletin gerçek çocuklarının efsanevi hikayesi. Ellerinizde açılıp, gözlerinizden yüreklerinize akmayı bekleyen, kurgu ve gerçeğin cesurca karıştığı, büyülü bir anlatı.

Asırlardır hiç böyle anlatılmadılar. Yeniden uyandılar ve sizi de uyandırmak için artık aranızdalar!

Türk tarihinin en gizemli yapılanması Saklı Kurtlar'ın, sır arşivinden ilham alınarak yazılmış sarsıcı bir eser.

Aslında kim olduklarını yeniden hatırlamak isteyenler için...

0 Muhteşem! Uzun süredir böyle bir kitap okumadım. Üstelik bir Türk bir yazardan böyle bir roman gelmesi bana gurur verdi. Bir Holywood filmi gibi adeta. Kitapta ki sıçramalara ve sona bayıldım hala etkisindeyim.
0 Ben bir emniyet mensubuyum. Bir amirimin tavsiyesi üzerine okuduğum bir kitap. Böyle bir kitaba ne söylenir bilmiyorum? İki gündür şok geçiriyorum resmen. Konuştuğum bazı meslektaşlarım Saklı Kurtlar'ın ve Proje Miraç 'ın gerçek olduğunu, daha önce de duyduklarını söylüyorlar. Gazetelere günlerce manşet olacak bir olayın neden kitap olarak yazıldığını hala anlamadım. Bunun adı resmen çılgınlık. birileri çıkıp gerçeği açıklasın.
0 Tam 264 sayfada anlatılmış muhteşem bir destan. Kusursuz bir şehir efsanesi. Sonu mutsuz biten ama içi umut dolu bir masal. Sarsıcı bir hikaye. Avuçlarımızın içine bırakılan kocaman bir umut. Saklı Kurtlar benim için her şey. Ya da siz ne arıyorsanız o. Gururluyum. Çok gururluyum. Yaşasın Türk milleti, yaşasın Saklı Kurtlar.
0 Bir kitapta ne ister okur? Heyecana kapılmak, soluksuz okumak, sarsılmak, meraklanmak ve hatta korkmak. Hepsi var! Biraz eksik belki ama gerçekten hepsi var. Dümdüz anlatılmış, hiç sıkmadan, yormadan. Ve bitirdiğinizde tek bir soru kalıyor aklınızda. 'Ya gerçekse bu anlatılanlar?' Emeği geçen herkese sonsuz müteşekkirim. 'Saklı Kurtlar' bir şehir efsanesi ise konu muhteşem işlenmiş. Ya gerçekseler? İşte o zaman sorularınıza cevap arayacağınız uykusuz geceler sizi bekliyor.
  • Açıklama
    • Kaderi birlikte yazılmış meleklerle kurtların tanıklık ettiği, binlerce yıllık bir gizemin zaman yolculuğu. Kutsanmış bir milletin gerçek çocuklarının efsanevi hikayesi. Ellerinizde açılıp, gözlerinizden yüreklerinize akmayı bekleyen, kurgu ve gerçeğin cesurca karıştığı, büyülü bir anlatı.

      Asırlardır hiç böyle anlatılmadılar. Yeniden uyandılar ve sizi de uyandırmak için artık aranızdalar!

      Türk tarihinin en gizemli yapılanması Saklı Kurtlar'ın, sır arşivinden ilham alınarak yazılmış sarsıcı bir eser.

      Aslında kim olduklarını yeniden hatırlamak isteyenler için...

  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Kaan K. - 07.04.2016 04:21
      0/5
      Muhteşem! Uzun süredir böyle bir kitap okumadım. Üstelik bir Türk bir yazardan böyle bir roman gelmesi bana gurur verdi. Bir Holywood filmi gibi adeta. Kitapta ki sıçramalara ve sona bayıldım hala etkisindeyim.
      Çılgınlık. . - 01.08.2015 21:13
      0/5
      Ben bir emniyet mensubuyum. Bir amirimin tavsiyesi üzerine okuduğum bir kitap. Böyle bir kitaba ne söylenir bilmiyorum? İki gündür şok geçiriyorum resmen. Konuştuğum bazı meslektaşlarım Saklı Kurtlar'ın ve Proje Miraç 'ın gerçek olduğunu, daha önce de duyduklarını söylüyorlar. Gazetelere günlerce manşet olacak bir olayın neden kitap olarak yazıldığını hala anlamadım. Bunun adı resmen çılgınlık. birileri çıkıp gerçeği açıklasın.
      Cumhur K. - 24.07.2015 20:51
      0/5
      Tam 264 sayfada anlatılmış muhteşem bir destan. Kusursuz bir şehir efsanesi. Sonu mutsuz biten ama içi umut dolu bir masal. Sarsıcı bir hikaye. Avuçlarımızın içine bırakılan kocaman bir umut. Saklı Kurtlar benim için her şey. Ya da siz ne arıyorsanız o. Gururluyum. Çok gururluyum. Yaşasın Türk milleti, yaşasın Saklı Kurtlar.
      Alim K. - 16.07.2015 02:50
      0/5
      Bir kitapta ne ister okur? Heyecana kapılmak, soluksuz okumak, sarsılmak, meraklanmak ve hatta korkmak. Hepsi var! Biraz eksik belki ama gerçekten hepsi var. Dümdüz anlatılmış, hiç sıkmadan, yormadan. Ve bitirdiğinizde tek bir soru kalıyor aklınızda. 'Ya gerçekse bu anlatılanlar?' Emeği geçen herkese sonsuz müteşekkirim. 'Saklı Kurtlar' bir şehir efsanesi ise konu muhteşem işlenmiş. Ya gerçekseler? İşte o zaman sorularınıza cevap arayacağınız uykusuz geceler sizi bekliyor.
Kapat