%20
Önüm Arkam Sağım Solum Sınav Nehir Yarar
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9789752124738
Boyut
13.50x19.50
Sayfa Sayısı
152
Basım Yeri
İstanbul
Baskı
6
Basım Tarihi
2021-03
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
2. Hamur
Dili
Türkçe

Önüm Arkam Sağım Solum Sınav

34,00TL
27,20TL
%20
Satışta değil
9789752124738
776136
Önüm Arkam Sağım Solum Sınav
Önüm Arkam Sağım Solum Sınav
27.20

Bitmek bilmeyen sınav koşuşturması içinde yalnız değilsiniz.Sizi anlayan ve düşünen birileri var.Karnınızda beliren o hafif sancı, derin derin nefes alma ihtiyacı,gözünüzü kapattığınızda beliren rakamlar, tarihler, formüller veuykusuz geceler… Görünen o ki ufukta bir sınav var vekorkuyorsunuz. Bir girdap gibi hızla içine doğru çekiyor sizi.Sadece sizi mi? Anneniz, babanız ve tüm yakınlarınız da bu maratoniçin hazırlanıyor ve benzer korkular onları da sarmış. Tıpkı Sinan veailesi gibi…Sinan tüm bu sıkıntılardan kurtulmak isterken başına olmadık işleraçılıyor. Evde, okulda, kursta hatta rüyalarında bile peşinden gelensorunlarla baş edebilmek için kimi zaman buruk kimi zamanheyecanlı ve komik anlar yaşıyor.

Nehir Yarar, ÖNÜM ARKAM SAĞIM SOLUM SINAV ile yaşamlarınısınavlara göre düzenleyen gençlere yeni ve parlak bir ışık tutuyor.

  • Açıklama
    • Bitmek bilmeyen sınav koşuşturması içinde yalnız değilsiniz.Sizi anlayan ve düşünen birileri var.Karnınızda beliren o hafif sancı, derin derin nefes alma ihtiyacı,gözünüzü kapattığınızda beliren rakamlar, tarihler, formüller veuykusuz geceler… Görünen o ki ufukta bir sınav var vekorkuyorsunuz. Bir girdap gibi hızla içine doğru çekiyor sizi.Sadece sizi mi? Anneniz, babanız ve tüm yakınlarınız da bu maratoniçin hazırlanıyor ve benzer korkular onları da sarmış. Tıpkı Sinan veailesi gibi…Sinan tüm bu sıkıntılardan kurtulmak isterken başına olmadık işleraçılıyor. Evde, okulda, kursta hatta rüyalarında bile peşinden gelensorunlarla baş edebilmek için kimi zaman buruk kimi zamanheyecanlı ve komik anlar yaşıyor.

      Nehir Yarar, ÖNÜM ARKAM SAĞIM SOLUM SINAV ile yaşamlarınısınavlara göre düzenleyen gençlere yeni ve parlak bir ışık tutuyor.

  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat