%29
O Sarışın Türk İsmet Orhan
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9786056693533
Boyut
21.00x15.00
Sayfa Sayısı
398
Basım Yeri
İstanbul
Baskı
1
Basım Tarihi
2018
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
2. Hamur
Dili
Türkçe

O Sarışın Türk

27,78TL
19,45TL
%29
Satışta değil
9786056693533
772847
O Sarışın Türk
O Sarışın Türk
19.45

Dünyada Atatürk ABD'li tarihçi profesör Arnold Ludwig, on sekiz yıl süren önemli bir araştırma yaptı. Üç yüz yetmiş yedi dünya liderini, yüzlerce kriter üzerinden kıyaslayarak puanlamaya tabi tuttu. Mao, Stalin, Mandela, Kennedy, Churchill, Lenin, Castro, Roosevelt, Hitler, Gandhi... En yüksek puanı Atatürk aldı. Sadece yaşadığı yüzyıla değil, tüm zamanlara meydan okurcasına açık ara önde giden bir dünya lideridir Atatürk. "Bağımsızlık Karakterimdir" diyen Mustafa Kemal'in, yurtta barış ve dünyada barış politikasını benimseyerek "Modern Türkiye'nin Doğuşu'nu" da yaratmasını, 19. Tümen Komutanı Yarbay Mustafa Kemal'in "Anafartalar Kahramanı" olarak İstanbul'a dönüşünü, Milletlerin ona hayranlık ve saygı duyup, önünde eğilmekten başka çare de bulamadıklarını, Tüm varlığını yitirme noktasına gelmiş ülkesinin Kurtuluşu ve Yeniden Doğuşu için, verdiği akıl almaz çabaları okurken hayran olacak ama onun hiç yorulmadığına çok şaşıracaksınız.

Kitabın son satırına ulaşınca, onu çok daha yakından tanıdığınızı fark ederek, büyük bir içtenlikle "İŞTE SARIŞIN TÜRK" diyeceksiniz.

  • Açıklama
    • Dünyada Atatürk ABD'li tarihçi profesör Arnold Ludwig, on sekiz yıl süren önemli bir araştırma yaptı. Üç yüz yetmiş yedi dünya liderini, yüzlerce kriter üzerinden kıyaslayarak puanlamaya tabi tuttu. Mao, Stalin, Mandela, Kennedy, Churchill, Lenin, Castro, Roosevelt, Hitler, Gandhi... En yüksek puanı Atatürk aldı. Sadece yaşadığı yüzyıla değil, tüm zamanlara meydan okurcasına açık ara önde giden bir dünya lideridir Atatürk. "Bağımsızlık Karakterimdir" diyen Mustafa Kemal'in, yurtta barış ve dünyada barış politikasını benimseyerek "Modern Türkiye'nin Doğuşu'nu" da yaratmasını, 19. Tümen Komutanı Yarbay Mustafa Kemal'in "Anafartalar Kahramanı" olarak İstanbul'a dönüşünü, Milletlerin ona hayranlık ve saygı duyup, önünde eğilmekten başka çare de bulamadıklarını, Tüm varlığını yitirme noktasına gelmiş ülkesinin Kurtuluşu ve Yeniden Doğuşu için, verdiği akıl almaz çabaları okurken hayran olacak ama onun hiç yorulmadığına çok şaşıracaksınız.

      Kitabın son satırına ulaşınca, onu çok daha yakından tanıdığınızı fark ederek, büyük bir içtenlikle "İŞTE SARIŞIN TÜRK" diyeceksiniz.

  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat