%35
Nano Yazıtlar Evrim Kurt
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9786057647641
Boyut
13.50x21.00
Sayfa Sayısı
464
Basım Yeri
İstanbul
Baskı
1
Basım Tarihi
2019-08
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
2. Hamur
Dili
Türkçe

Nano Yazıtlar

35,00TL
22,75TL
%35
Satışta değil
9786057647641
797651
Nano Yazıtlar
Nano Yazıtlar
22.75

"Tarihteki geçmişin izleri, farklı bakış açılarıyla kil, taş ve deri parçalarına yazılırken, zamanın eskitme gücüne karşıda, dijital saklayıcılarla bu süreyi uzatmayı başarmıştı. Fakat onlar da yok olmaya başladığında, tarih karanlıkla yazılan yazılarla devam etti. İnsanların okuyamayacağı bir lisandı bu. Oysa ta başından beri doğanın her şeyi kozmik bir kamera gibi kayıt eden, zerrelere kadar inen gözleri, her birimizi ve her eylemimizi gözlemliyordu. Eylemleri tek bir bakış açısından değil, bütünüyle gözlüyordu. Kimsenin olmadığı bir ormanda, bir yaprağın yere düşmesi, çaresiz bir insanın haykırışı, bir hayvanın amaçsızca çektiği acı, bir anne ve çocuğun sevgisi ve katledilenlerin sessiz çığlıkları… O hep yazıyordu. Onun mürekkebi hisler ve duygulardı. Başka ellerin ve kalemlerin kendi görüşlerine göre yazdığı bir tarih yazılmıyordu artık. Nano Yazıtlar, ilahi elementti. İleri bir medeniyet, ilahi elementi bulmuştu. Tek sorun, insanların kalmadığı bir dünyada Nano Yazıtların çevrimini yapacak gerçek insanı bulmaktı; hislerle çalışan makinenin tek ara yüzü, insandı.

Uzun bir arayıştan sonra o aday bulunmuştu. Nano Yazıtların içine yerleştirilmiş insan embriyosu, bu iş için biçilmiş kaftandı."

  • Açıklama
    • "Tarihteki geçmişin izleri, farklı bakış açılarıyla kil, taş ve deri parçalarına yazılırken, zamanın eskitme gücüne karşıda, dijital saklayıcılarla bu süreyi uzatmayı başarmıştı. Fakat onlar da yok olmaya başladığında, tarih karanlıkla yazılan yazılarla devam etti. İnsanların okuyamayacağı bir lisandı bu. Oysa ta başından beri doğanın her şeyi kozmik bir kamera gibi kayıt eden, zerrelere kadar inen gözleri, her birimizi ve her eylemimizi gözlemliyordu. Eylemleri tek bir bakış açısından değil, bütünüyle gözlüyordu. Kimsenin olmadığı bir ormanda, bir yaprağın yere düşmesi, çaresiz bir insanın haykırışı, bir hayvanın amaçsızca çektiği acı, bir anne ve çocuğun sevgisi ve katledilenlerin sessiz çığlıkları… O hep yazıyordu. Onun mürekkebi hisler ve duygulardı. Başka ellerin ve kalemlerin kendi görüşlerine göre yazdığı bir tarih yazılmıyordu artık. Nano Yazıtlar, ilahi elementti. İleri bir medeniyet, ilahi elementi bulmuştu. Tek sorun, insanların kalmadığı bir dünyada Nano Yazıtların çevrimini yapacak gerçek insanı bulmaktı; hislerle çalışan makinenin tek ara yüzü, insandı.

      Uzun bir arayıştan sonra o aday bulunmuştu. Nano Yazıtların içine yerleştirilmiş insan embriyosu, bu iş için biçilmiş kaftandı."

  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat