%30
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9786055675981
Boyut
13.00x19.50
Sayfa Sayısı
256
Basım Yeri
İstanbul
Baskı
1
Basım Tarihi
2014-10
Çeviren
Sevinç Kayır
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
2. Hamur
Dili
Türkçe
Orijinal Adı
Angel Inspiration

Meleklerden İlhamlarMeleğiniz Yardımıyla Dünyanızı Değiştirin

Yazar: Diana Cooper
Yayınevi : Maya Kitap
30,00TL
21,00TL
%30
Satışta değil
9786055675981
562208
Meleklerden İlhamlar
Meleklerden İlhamlar Meleğiniz Yardımıyla Dünyanızı Değiştirin
21.00

Diana Cooper, insanların ve meleklerin beraberce nasıl dünyayı değiştirme gücüne sahip oldukları konusundaki bilgeliğini bizlerle paylaşıyor.Meleklerin varlığına ve bize rehberlik etme becerilerine daha yeni yeni açılmaya başlıyoruz. Diana Cooper meleklerin mucizevi yardımları sayesinde yaşamları değişen insanların anlattığı sayısız hikayeye başvurarak bize onların yaşamımızdaki önemini gösteriyor. Bu inanılmaz hikayeler, ilahi elçilerin ne kadar büyük bir fark yarattığını ve hepimiz için ilham kaynağı olduklarını gözler önüne seriyor.Herkesin mümkün olan her an kendisine yardım eden ve onu koruyan bir koruyucu meleği vardır. Yine de bu meleklerin bize sunabileceği şifa ve desteğin ve onlardan nasıl yardım isteyebileceğimizin çok azımız farkındayız. Diana Cooper bizi melek hiyerarşisiyle ve başvurabileceğimiz özel güçlerle tanıştırıyor.

Kitabın Mayası;Meleklerden İlhamlar, sizi melek varlıklarınızla iletişim kurmaya teşvik edecek egzersizler ve derslerle, meleğinize yakınlaştırmakla kalmayıp diğer insanların yaşamını değiştirmenize de yardımcı oluyor.

  • Açıklama
    • Diana Cooper, insanların ve meleklerin beraberce nasıl dünyayı değiştirme gücüne sahip oldukları konusundaki bilgeliğini bizlerle paylaşıyor.Meleklerin varlığına ve bize rehberlik etme becerilerine daha yeni yeni açılmaya başlıyoruz. Diana Cooper meleklerin mucizevi yardımları sayesinde yaşamları değişen insanların anlattığı sayısız hikayeye başvurarak bize onların yaşamımızdaki önemini gösteriyor. Bu inanılmaz hikayeler, ilahi elçilerin ne kadar büyük bir fark yarattığını ve hepimiz için ilham kaynağı olduklarını gözler önüne seriyor.Herkesin mümkün olan her an kendisine yardım eden ve onu koruyan bir koruyucu meleği vardır. Yine de bu meleklerin bize sunabileceği şifa ve desteğin ve onlardan nasıl yardım isteyebileceğimizin çok azımız farkındayız. Diana Cooper bizi melek hiyerarşisiyle ve başvurabileceğimiz özel güçlerle tanıştırıyor.

      Kitabın Mayası;Meleklerden İlhamlar, sizi melek varlıklarınızla iletişim kurmaya teşvik edecek egzersizler ve derslerle, meleğinize yakınlaştırmakla kalmayıp diğer insanların yaşamını değiştirmenize de yardımcı oluyor.

  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat