Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9789944328081
Boyut
135-195
Sayfa Sayısı
95
Basım Yeri
İstanbul
Baskı
1
Basım Tarihi
2007
Çeviren
Zeynep Bengü
Kapak Türü
Karton
Kağıt Türü
2.hamur
Dili
Türkçe

Teoriden UygulamayaMeditasyon

4,55TL
Satışta değil
9789944328081
417707
Meditasyon
Meditasyon Teoriden Uygulamaya
4.55
Meditasyonun yalnızca bir eylem olmanın ötesinde nasıl bir deneyim halini alabileceğini ya da bir hedeften çok süregelen bir yolculuk olabileceğini biliyoruz. Jayanti Kripalani bize meditasyonun aradığımız yalın uygulamasını özetliyor. Raja Yoga'nın iç görülerini sağlayan kitap pratik meditasyon alıştırmaları ile bu yöntemi, öğretiyi anlamamıza yardımcı oluyor. Tanrı ile bağımızı onarmayı, zamanı farklı bir açıdan kavramayı, doğru bir yaşam biçimi ve mediyatson ile ruhsal gelişimin nasıl desteklenebileceğini çözümlüyor.

Meditasyona yeni başlayanlar için farklı bir medatisyon tarzını keşfetmek ve taze, yenilikçi bir bakış açısı kazanmak isteyenler için faydalı bir kitap.
  • Açıklama
    • Meditasyonun yalnızca bir eylem olmanın ötesinde nasıl bir deneyim halini alabileceğini ya da bir hedeften çok süregelen bir yolculuk olabileceğini biliyoruz. Jayanti Kripalani bize meditasyonun aradığımız yalın uygulamasını özetliyor. Raja Yoga'nın iç görülerini sağlayan kitap pratik meditasyon alıştırmaları ile bu yöntemi, öğretiyi anlamamıza yardımcı oluyor. Tanrı ile bağımızı onarmayı, zamanı farklı bir açıdan kavramayı, doğru bir yaşam biçimi ve mediyatson ile ruhsal gelişimin nasıl desteklenebileceğini çözümlüyor.

      Meditasyona yeni başlayanlar için farklı bir medatisyon tarzını keşfetmek ve taze, yenilikçi bir bakış açısı kazanmak isteyenler için faydalı bir kitap.
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat