%35
İtiraflarım Lev Nikolayeviç Tolstoy
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9786059556354
Boyut
13.00x21.00
Sayfa Sayısı
108
Basım Yeri
İstanbul
Baskı
1
Basım Tarihi
2017-07
Çeviren
Kemal Aytaç
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
2. Hamur
Dili
Türkçe

İtiraflarım

16,00TL
10,40TL
%35
Satışta değil
9786059556354
723086
İtiraflarım
İtiraflarım
10.40

Tolstoy'un sesi yalnızca Rusya'da değil, insanlığın vicdanının sesi olarak bütün dünyada yankılanır. İnsanlar akın akınTolstoy'u ziyaret etmek üzere Yasnaya Polyana'ya gelir. Öyle ki Yasnaya Polyana bir hac yerine döner. Her yerde Tolstoyörneğine göre yaşamak isteyenler, “Tolstoycu komünler” kurarlar. Devlet ile kilise ise, Tolstoy'u en büyük düşmanlarındanbiri olarak görmeye başlar. Nitekim kilise Diriliş adlı eserinin bazı boÅNlümlerini sapkınlık örneği olarak yorumlayıp 1901yılında onu aforoz edip kiliseden kovar. Tolstoy'un evde de huzuru yerinde değildi. Kavgacı bir kadın olan karısı Sofia ile sıksık tartışıyorlardı.

Nihayet bu yaşlı insan, zengin bir yaratıcılık hayatından sonra evden kaçar. Amacı Bulgaristan yoluylaİstanbul'a gitmektir.

  • Açıklama
    • Tolstoy'un sesi yalnızca Rusya'da değil, insanlığın vicdanının sesi olarak bütün dünyada yankılanır. İnsanlar akın akınTolstoy'u ziyaret etmek üzere Yasnaya Polyana'ya gelir. Öyle ki Yasnaya Polyana bir hac yerine döner. Her yerde Tolstoyörneğine göre yaşamak isteyenler, “Tolstoycu komünler” kurarlar. Devlet ile kilise ise, Tolstoy'u en büyük düşmanlarındanbiri olarak görmeye başlar. Nitekim kilise Diriliş adlı eserinin bazı boÅNlümlerini sapkınlık örneği olarak yorumlayıp 1901yılında onu aforoz edip kiliseden kovar. Tolstoy'un evde de huzuru yerinde değildi. Kavgacı bir kadın olan karısı Sofia ile sıksık tartışıyorlardı.

      Nihayet bu yaşlı insan, zengin bir yaratıcılık hayatından sonra evden kaçar. Amacı Bulgaristan yoluylaİstanbul'a gitmektir.

  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat