%20
İngiliz ve Türk Ceza Muhakemesi Hukuklarında Hukuka Aykırı Deliller (C
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9786051529646
Boyut
16.50x23.50
Sayfa Sayısı
606
Basım Yeri
İstanbul
Baskı
1
Basım Tarihi
2018-08
Kapak Türü
Ciltli
Kağıt Türü
1. Hamur
Dili
Türkçe

İngiliz ve Türk Ceza Muhakemesi Hukuklarında Hukuka Aykırı Deliller (Ciltli)İstanbul Ceza Hukuku ve Kriminoloji Arşivi

139,00TL
111,20TL
%20
Satışta değil
9786051529646
760439
İngiliz ve Türk Ceza Muhakemesi Hukuklarında Hukuka Aykırı Deliller (Ciltli)
İngiliz ve Türk Ceza Muhakemesi Hukuklarında Hukuka Aykırı Deliller (Ciltli) İstanbul Ceza Hukuku ve Kriminoloji Arşivi
111.20

Anayasa ve Ceza Muhakemesi Kanunu'ndaki düzenlemeler dikkate alındığında hukuka aykırı deliller bakımından ülkemizdeki düzenlemelerin dünyadaki en kapsamlı kurallar olduğu rahatlıkla söylenebilir. Belirtmek gerekir ki, sadece soruşturma ve kovuşturma makamları değil disiplin yaptırımı veya herhangi bir yaptırımı uygulayacak tüm makamlar kararlarını hukuka uygun olarak elde edilmiş delillere dayandırmak zorundadır. Hukuk devleti tüm makamlarıyla işlemlerini dürüst olarak yapmalıdır. Dr. Meltem Dündar'ın tezi de hukuk devletinin bu temel ilkesini hukuka aykırı deliller konusunda inceleyen önemli bir eserdir."

-Prof. Dr. Adem Sözüer (İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza Hukuku veKriminoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi MüdürüCeza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı Başkanı)

  • Açıklama
    • Anayasa ve Ceza Muhakemesi Kanunu'ndaki düzenlemeler dikkate alındığında hukuka aykırı deliller bakımından ülkemizdeki düzenlemelerin dünyadaki en kapsamlı kurallar olduğu rahatlıkla söylenebilir. Belirtmek gerekir ki, sadece soruşturma ve kovuşturma makamları değil disiplin yaptırımı veya herhangi bir yaptırımı uygulayacak tüm makamlar kararlarını hukuka uygun olarak elde edilmiş delillere dayandırmak zorundadır. Hukuk devleti tüm makamlarıyla işlemlerini dürüst olarak yapmalıdır. Dr. Meltem Dündar'ın tezi de hukuk devletinin bu temel ilkesini hukuka aykırı deliller konusunda inceleyen önemli bir eserdir."

      -Prof. Dr. Adem Sözüer (İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza Hukuku veKriminoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi MüdürüCeza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı Başkanı)

  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat