%8
Hizmet Pazarlaması %2 indirimli Çağıl Hale Özel
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9786052541203
Boyut
18.50x23.50
Sayfa Sayısı
372
Baskı
2
Basım Tarihi
2019-08
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
2. Hamur
Dili
Türkçe

Hizmet PazarlamasıKavramlar, İlkeler ve Stratejiler

40,00TL
36,80TL
%8
Satışta değil
9786052541203
490484
Hizmet Pazarlaması
Hizmet Pazarlaması Kavramlar, İlkeler ve Stratejiler
36.80

Elinizdeki kitap, turizm alanında çalışan dört akademisyenin bu alandaki boşluğun giderilmesine bir nebze de olsa katkıda bulunmak istemelerinin bir sonucu olarak hazırlandı. Hizmet pazarlaması konusu, herkesçe bilindiği üzere, mamul pazarlamasından epey farklılığı olan bir konu. Ürün olarak nitelendirilen hizmetin mahiyetindeki farklılık, epey uygulamanın aynı olmasına karşılık, pazarlama etkinliğini temelinden değiştiriyor. Hizmet Pazarlaması Kavramlar, İlkeler ve Stratejiler başlıklı bu kitapta, hizmetin özelliğinden kaynaklanan pazarlama farklılıkları olabildiğince yalın bir dille açıklanmaya çalışıldı.

Kitap, ülkemizde eksikliği hissedilen bu alanda literatüre bir katkı yapmak, bu alanda çalışan akademisyen ve ders gören öğrencilere bir kaynak teşkil etmek amacıyla hazırlandı.

  • Açıklama
    • Elinizdeki kitap, turizm alanında çalışan dört akademisyenin bu alandaki boşluğun giderilmesine bir nebze de olsa katkıda bulunmak istemelerinin bir sonucu olarak hazırlandı. Hizmet pazarlaması konusu, herkesçe bilindiği üzere, mamul pazarlamasından epey farklılığı olan bir konu. Ürün olarak nitelendirilen hizmetin mahiyetindeki farklılık, epey uygulamanın aynı olmasına karşılık, pazarlama etkinliğini temelinden değiştiriyor. Hizmet Pazarlaması Kavramlar, İlkeler ve Stratejiler başlıklı bu kitapta, hizmetin özelliğinden kaynaklanan pazarlama farklılıkları olabildiğince yalın bir dille açıklanmaya çalışıldı.

      Kitap, ülkemizde eksikliği hissedilen bu alanda literatüre bir katkı yapmak, bu alanda çalışan akademisyen ve ders gören öğrencilere bir kaynak teşkil etmek amacıyla hazırlandı.

  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat