%30
Hikmet ile Ayna Mustafa Solmaz
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9786057987204
Boyut
13.50x19.50
Sayfa Sayısı
195
Basım Yeri
İstanbul
Baskı
1
Basım Tarihi
2018-12
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
2. Hamur
Dili
Türkçe

Hikmet ile Ayna

Yayınevi : Diga Kitap
24,00TL
16,80TL
%30
Satışta değil
9786057987204
771337
Hikmet ile Ayna
Hikmet ile Ayna
16.80

Bilinmez iki zıt kutupdaydı Hikmet. Bedeni yanarken ruhu üşüyordu. Geceleri nurda, gündüz karanlıktaydı. Aklı doydukça kalbi kusuyordu. Geçmez bir ikindi vaktindeydi sanki. Ne tam tepedeydi güneş ne de batıyordu. Ölümün ensesinde, hayatın kafesindeydi, hissedebiliyordu. Gönlü ısındıkça aklı soğuyordu, ama ne zaman gök gürlese rahatlıyordu ruhu. Rabbinin gücünü, zalimlerin güçsüzlüğünü hatırlatıyordu ona. Ve planların üzerinde bir plan olduğunu...Gök gürültüsünden zalim korkardı. ''Sen korkma, zalim olma ey nefsim'' diye tembihliyordu kendisini. Bir yıldırım düşüyor, gök gürlüyor ve haykırıyordu:

''Ey insanlar, Allah dilerse sizi yok edip yerinize başka varlıklar getirebilir. Allah bunu yapmaya gerçekten kadirdir''.

Nisa-133

  • Açıklama
    • Bilinmez iki zıt kutupdaydı Hikmet. Bedeni yanarken ruhu üşüyordu. Geceleri nurda, gündüz karanlıktaydı. Aklı doydukça kalbi kusuyordu. Geçmez bir ikindi vaktindeydi sanki. Ne tam tepedeydi güneş ne de batıyordu. Ölümün ensesinde, hayatın kafesindeydi, hissedebiliyordu. Gönlü ısındıkça aklı soğuyordu, ama ne zaman gök gürlese rahatlıyordu ruhu. Rabbinin gücünü, zalimlerin güçsüzlüğünü hatırlatıyordu ona. Ve planların üzerinde bir plan olduğunu...Gök gürültüsünden zalim korkardı. ''Sen korkma, zalim olma ey nefsim'' diye tembihliyordu kendisini. Bir yıldırım düşüyor, gök gürlüyor ve haykırıyordu:

      ''Ey insanlar, Allah dilerse sizi yok edip yerinize başka varlıklar getirebilir. Allah bunu yapmaya gerçekten kadirdir''.

      Nisa-133

  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat