%20
Ders Çalışmak Zor Değil! (4+ Yaş) %20 indirimli Kolektif
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9786050930894
Boyut
25.00x25.00
Sayfa Sayısı
32
Basım Yeri
İstanbul
Baskı
1
Basım Tarihi
2015-11
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
2. Hamur
Dili
Türkçe

Hayat Dersleri - Ders Çalışmak Zor DeğilHayat Dersleri

28,00TL
22,40TL
%20
Satışta değil
9786050930894
623336
Hayat Dersleri - Ders Çalışmak Zor Değil
Hayat Dersleri - Ders Çalışmak Zor Değil Hayat Dersleri
22.40

Ders çalışmanın ve iyi notlar almanın pek de kolay olmadığını herkes bilir. Peki, yeni bir şey öğrenmek için çok çabalamana rağmen konuyu bir türlü anlamadığın oldu mu? Bu durum benim başıma ne zaman gelse paniğe kapılıyorum ve sonunda denemekten vazgeçiyorum. Ama içimden bir ses pes etmemem gerektiğini söylüyor. Aslında, sadece birazcık daha çaba göstermek ve yardım istemenin normal bir şey olduğunu kabul etmek bile başarılı olmak için yeterli. Yani, işin püf noktalarını bilince, ders çalışmak zor değil!

Ders Çalışmak Zor Değil! çocuklara ders çalışmanın eğlenceli de olabileceğini anlatıyor ve ortaya çıkabilecek bazı sorunların üstesinden gelmenin yollarını gösteriyor.

  • Açıklama
    • Ders çalışmanın ve iyi notlar almanın pek de kolay olmadığını herkes bilir. Peki, yeni bir şey öğrenmek için çok çabalamana rağmen konuyu bir türlü anlamadığın oldu mu? Bu durum benim başıma ne zaman gelse paniğe kapılıyorum ve sonunda denemekten vazgeçiyorum. Ama içimden bir ses pes etmemem gerektiğini söylüyor. Aslında, sadece birazcık daha çaba göstermek ve yardım istemenin normal bir şey olduğunu kabul etmek bile başarılı olmak için yeterli. Yani, işin püf noktalarını bilince, ders çalışmak zor değil!

      Ders Çalışmak Zor Değil! çocuklara ders çalışmanın eğlenceli de olabileceğini anlatıyor ve ortaya çıkabilecek bazı sorunların üstesinden gelmenin yollarını gösteriyor.

  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat