%35
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9789944571586
Boyut
16.00x24.00
Sayfa Sayısı
207
Basım Yeri
Ankara
Baskı
1
Basım Tarihi
2008
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
2. Hamur
Dili
Türkçe

Fatih Sultan Mehmed Han Dirildi - Osmanlı'nın Muhteşem DönüşüOsmanlı'nın Muhteşem Dönüşü

12,00TL
7,80TL
%35
Satışta değil
9789944571586
420435
Fatih Sultan Mehmed Han Dirildi - Osmanlı'nın Muhteşem Dönüşü
Fatih Sultan Mehmed Han Dirildi - Osmanlı'nın Muhteşem Dönüşü Osmanlı'nın Muhteşem Dönüşü
7.80

Fatih Sultan Mehmed Han, yarım kalan Otranto seferini tamamlamak üzere özel bir ordu ile beraber ihtişamlı bir şekilde icraatlarına başlıyor. Bundan sonra Fatih ve ordularının yeni üssü Ayasofya'dır. Fatih Sultan Mehmed Han ve Akşcmscddin'in manevi slkisindeki Türkiye, dünyada yeni rollere hazırlanıyor. Fatih Sultan Mehmed Han'm iyilik orduları, Amerika'ya, Tibet'e, Çin'e, Irak'a, İtalya'ya ve dünyanın pek çok ülkesine seferler düzenliyor. Vatikan'ın binlerce yıldır aydınlatılanı ayan büyük sırrı çözülüyor. Daha pek çok sırlı olayın kapısını aralayan bu eser, sizleri adını duyamayacağınız yepyeni bir dünyaya taşıyor. Bu eseri okuduğunuzda Gerçek Dünya ile Fantastik Dünya arasındaki sınırların o kadar da aşılama olmadığını fark edeceksiniz. Aslında size çok yakın olan bir dünyanın gizli sakinlerinin nefeslerini ruhunuzda hissedeceksiniz.

Birçok başarlı çalışmaya imza atmış olan Gazeteci Yazar Oğuz Düzgün, "Fatih Sııllan Mehmet Han Dirildi" adlı kitabıyla Türk insanını gerçek kimliğine dönmeye davet ediyor.

  • Açıklama
    • Fatih Sultan Mehmed Han, yarım kalan Otranto seferini tamamlamak üzere özel bir ordu ile beraber ihtişamlı bir şekilde icraatlarına başlıyor. Bundan sonra Fatih ve ordularının yeni üssü Ayasofya'dır. Fatih Sultan Mehmed Han ve Akşcmscddin'in manevi slkisindeki Türkiye, dünyada yeni rollere hazırlanıyor. Fatih Sultan Mehmed Han'm iyilik orduları, Amerika'ya, Tibet'e, Çin'e, Irak'a, İtalya'ya ve dünyanın pek çok ülkesine seferler düzenliyor. Vatikan'ın binlerce yıldır aydınlatılanı ayan büyük sırrı çözülüyor. Daha pek çok sırlı olayın kapısını aralayan bu eser, sizleri adını duyamayacağınız yepyeni bir dünyaya taşıyor. Bu eseri okuduğunuzda Gerçek Dünya ile Fantastik Dünya arasındaki sınırların o kadar da aşılama olmadığını fark edeceksiniz. Aslında size çok yakın olan bir dünyanın gizli sakinlerinin nefeslerini ruhunuzda hissedeceksiniz.

      Birçok başarlı çalışmaya imza atmış olan Gazeteci Yazar Oğuz Düzgün, "Fatih Sııllan Mehmet Han Dirildi" adlı kitabıyla Türk insanını gerçek kimliğine dönmeye davet ediyor.

  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat