%35
Hz. Ali Efendimizle Bir Gün Bir Gece (kutulu) %15 indirimli Hadi Güneş
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9786050009538
Boyut
13.50x21.00
Sayfa Sayısı
224
Basım Yeri
İstanbul
Baskı
1
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
2. Hamur
Dili
Türkçe

Davetlisiniz!Davetlisiniz! Hz. Ali Efendimizle Bir Gün Bir Gece

9,50TL
6,17TL
%35
Satışta değil
9786050009538
423779
Davetlisiniz! Hz. Ali Efendimizle Bir Gün Bir Gece
Davetlisiniz! Hz. Ali Efendimizle Bir Gün Bir Gece Davetlisiniz!
6.17
Tarih birçok savaştan, birçok barıştan, birçok insandan bahsetmiştir. Kimilerine cesur, kimilerine akıllı, kimilerine sevdalı denmiş ve daha birçok meziyetleri sıralanmıştır. Kimileri insanların gönlünde taht kurup dost olmuş, kimileri ise kalplerde nefret uyandırmış düşman olarak kalmıştır. Kimileri sadece tarih kitaplarının içinde kalıp sadece o günün adamı olmuş, kimileri ise kuşaktan kuşağa insanları derinden etkileyerek geleceği de kuran bir isim olarak tarih kitaplarının sayfasına sığmayıp taşmıştır. Yine kimilerin ismi anılınca kalpler nefretle burkulurken, bazılarının ismi anılınca hürmetle ayağa kalkılmış yeni doğan bebelere, sokaklara, şehirlere hatta ülkelere ad verir olmuştur. Kimileri hakkı karşısına alarak halka bey olmaya çalışıp firavunlaşırken, kimileri hakka teslim olarak ve kendisini halkına hizmete adayarak halife olmuş, imam olmuş, emir olmuş her şeyin ötesinde kul olmuştur.

Bu kitapta okuyacaklarınız tarihin sayfalarına sığmayıp taşan, gönüllerde taht kuran, cesaret ve yiğitlik abidesi, gönüller imamı Hz. Aliyi en çarpıcı noktalarıyla kendi sözlerinden okuyacaksınız.
  • Açıklama
    • Tarih birçok savaştan, birçok barıştan, birçok insandan bahsetmiştir. Kimilerine cesur, kimilerine akıllı, kimilerine sevdalı denmiş ve daha birçok meziyetleri sıralanmıştır. Kimileri insanların gönlünde taht kurup dost olmuş, kimileri ise kalplerde nefret uyandırmış düşman olarak kalmıştır. Kimileri sadece tarih kitaplarının içinde kalıp sadece o günün adamı olmuş, kimileri ise kuşaktan kuşağa insanları derinden etkileyerek geleceği de kuran bir isim olarak tarih kitaplarının sayfasına sığmayıp taşmıştır. Yine kimilerin ismi anılınca kalpler nefretle burkulurken, bazılarının ismi anılınca hürmetle ayağa kalkılmış yeni doğan bebelere, sokaklara, şehirlere hatta ülkelere ad verir olmuştur. Kimileri hakkı karşısına alarak halka bey olmaya çalışıp firavunlaşırken, kimileri hakka teslim olarak ve kendisini halkına hizmete adayarak halife olmuş, imam olmuş, emir olmuş her şeyin ötesinde kul olmuştur.

      Bu kitapta okuyacaklarınız tarihin sayfalarına sığmayıp taşan, gönüllerde taht kuran, cesaret ve yiğitlik abidesi, gönüller imamı Hz. Aliyi en çarpıcı noktalarıyla kendi sözlerinden okuyacaksınız.
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat