%30
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9786054183890
Boyut
13.50x21.00
Sayfa Sayısı
199
Basım Yeri
İstanbul
Baskı
2
Basım Tarihi
2022-03
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
2. Hamur
Dili
Türkçe

Bu Cennet Bu Cehennem

Yazar: Zeynep Oral
Yayınevi : Cumhuriyet Kitapları
40,00TL
28,00TL
%30
Satışta değil
9786054183890
449426
Bu Cennet Bu Cehennem
Bu Cennet Bu Cehennem
28.00

Bu Cennet Bu Cehennem, gazeteci yazar Zeynep Oralın yurt gezileri sırasında derlediği izlenimlerden oluşan bir kitap. Başka bir deyişle, bu kitap bir Türkiye şarkısı! Yalın, içten, yapmacıksız bir yurt ve insan sevgisinin kâğıda dökülmüş hali. Doğu Karadeniz şehirlerinden Diyarbakıra, Urfaya, Adıyamana, Hakkâriye kadar uzanan çizgide, memleket kurtarıcılığına kalkışmıyor. O yalnızca, sorunlar ve dertler yumağı içinde çaresiz kalmış, bunca zorluk içinde bile düşünce derinliğini, mizah gücünü, yaşama tutkusunu ve değerlerini yitirmemiş insanlarımızın varlığını saptıyor. Ayrıca Zeynep Oralın yazdıkları gazeteciliğin ötesinde bir anlam taşıyor; daha önceki eserlerinde de görüldüğü gibi, izlenimlerini edebi bir tat içinde sunuyor okura.

Bu Cennet Bu Cehennemi bir solukta, severek ve yazarın şarkısına katılarak, insanımıza karşı duyduğu sevgiyi paylaşarak okuyacaksınız.

  • Açıklama
    • Bu Cennet Bu Cehennem, gazeteci yazar Zeynep Oralın yurt gezileri sırasında derlediği izlenimlerden oluşan bir kitap. Başka bir deyişle, bu kitap bir Türkiye şarkısı! Yalın, içten, yapmacıksız bir yurt ve insan sevgisinin kâğıda dökülmüş hali. Doğu Karadeniz şehirlerinden Diyarbakıra, Urfaya, Adıyamana, Hakkâriye kadar uzanan çizgide, memleket kurtarıcılığına kalkışmıyor. O yalnızca, sorunlar ve dertler yumağı içinde çaresiz kalmış, bunca zorluk içinde bile düşünce derinliğini, mizah gücünü, yaşama tutkusunu ve değerlerini yitirmemiş insanlarımızın varlığını saptıyor. Ayrıca Zeynep Oralın yazdıkları gazeteciliğin ötesinde bir anlam taşıyor; daha önceki eserlerinde de görüldüğü gibi, izlenimlerini edebi bir tat içinde sunuyor okura.

      Bu Cennet Bu Cehennemi bir solukta, severek ve yazarın şarkısına katılarak, insanımıza karşı duyduğu sevgiyi paylaşarak okuyacaksınız.

  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat