Apollonides %15 indirimli Birol Ganioğlu
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9786056548673
Boyut
135-210
Sayfa Sayısı
296
Baskı
2
Basım Tarihi
2016-05
Kapak Türü
Karton
Kağıt Türü
2.Hamur
Dili
Türkçe

ApollonidesTelmesos Bilicisi 2

Yayınevi : Anemon Yayınları
30,00TL
Satışta değil
9786056548673
636084
Apollonides
Apollonides Telmesos Bilicisi 2
30.00
Ben Apollon rahibi Apollonides. Tanrımız Apollon'a rahiplik onuru ve Apollonides adı bana, Lykia'nın kutsal kenti Letoon'daki Apollon tapınağında yapılan, özel ve gizli bir törende, Başrahip ve Rahip Mela tarafından verildi. Sonrasında, sabah erkenden yola çıkacağım için, Ana tanrıçamız Leto ve ana tanrıçamızın kızı, tanrıçamız Artemis'in Başrahibe'lerini ziyaret ettim. Beni kutsadılar ve başarılı olmam için dua ettiler. Bu kadar genç bir yaşta, tanrımız Apollon'a rahip olduğum için sevinç duyuyorum ama diğer yandan da kutsal görevim için yeterince hazır olmadığımın korkusunu da içimde taşıyorum. Beni, emeği, bilgisi ve sevgisi ile bu güne getiren annem Leto Tapınağının arşiv rahibesi Syessa Ana'ya ve bana bir anne kadar yakın olan Leto rahibesi Lamyra Ana'ya gittim ve onların da bana iyi yolculuk dilemelerini ve beni kutsamasını istedim. Artık bundan sonraki yaşamımı tanrım Apollon'a adadım. Görünürde bir Apollon rahibi gibi olmayacağım ama aklım ve ruhum tanrım Apollon'a ve onun da doğduğu yer olan, güzel ülkem, bir insanı olmaktan gurur duyduğum Lykia'ya adanmış olacak. ?

?Telmesos Bilicisi" serisinin ?Syessa Ana"dan sonra ikinci kitabı ?Apollonides"le 2000 yıl öncesine, Likyalılarla gizemli, uzun bir yolculuk devam ediyor..
  • Açıklama
    • Ben Apollon rahibi Apollonides. Tanrımız Apollon'a rahiplik onuru ve Apollonides adı bana, Lykia'nın kutsal kenti Letoon'daki Apollon tapınağında yapılan, özel ve gizli bir törende, Başrahip ve Rahip Mela tarafından verildi. Sonrasında, sabah erkenden yola çıkacağım için, Ana tanrıçamız Leto ve ana tanrıçamızın kızı, tanrıçamız Artemis'in Başrahibe'lerini ziyaret ettim. Beni kutsadılar ve başarılı olmam için dua ettiler. Bu kadar genç bir yaşta, tanrımız Apollon'a rahip olduğum için sevinç duyuyorum ama diğer yandan da kutsal görevim için yeterince hazır olmadığımın korkusunu da içimde taşıyorum. Beni, emeği, bilgisi ve sevgisi ile bu güne getiren annem Leto Tapınağının arşiv rahibesi Syessa Ana'ya ve bana bir anne kadar yakın olan Leto rahibesi Lamyra Ana'ya gittim ve onların da bana iyi yolculuk dilemelerini ve beni kutsamasını istedim. Artık bundan sonraki yaşamımı tanrım Apollon'a adadım. Görünürde bir Apollon rahibi gibi olmayacağım ama aklım ve ruhum tanrım Apollon'a ve onun da doğduğu yer olan, güzel ülkem, bir insanı olmaktan gurur duyduğum Lykia'ya adanmış olacak. ?

      ?Telmesos Bilicisi" serisinin ?Syessa Ana"dan sonra ikinci kitabı ?Apollonides"le 2000 yıl öncesine, Likyalılarla gizemli, uzun bir yolculuk devam ediyor..
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat