%29
Abur Cubura En Güzel Alternatifler %25 indirimli İpek Kuşçu
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9786054325962
Boyut
22.00x22.00
Sayfa Sayısı
94
Basım Yeri
İstanbul
Baskı
2
Basım Tarihi
2014-05
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
1. Hamur
Dili
Türkçe

Abur Cubura En Güzel AlternatiflerŞekersiz Tatlılar, Atıştırmalıklar ve İçecekler. Büyüklerin de İmreneceği 75 Özel Tarif!

Yazar: İpek Kuşçu
Yayınevi : Hayykitap
14,81TL
10,37TL
%29
Satışta değil
9786054325962
502946
Abur Cubura En Güzel Alternatifler
Abur Cubura En Güzel Alternatifler Şekersiz Tatlılar, Atıştırmalıklar ve İçecekler. Büyüklerin de İmreneceği 75 Özel Tarif!
10.37

Kimse kendini kandırmasın. Çocuk isteyecek! Reklâmlarda, vitrinlerde gördügü o zararlı yiyeceklerin tamamını isteyecek. Hiçbir ile yaramadığı gibi sağlığı da bozan cipsleri, gazlı içecekleri, gofretleri canı çekecek. Arkadaşı yerken imrenecek, TV'den büyülenecek, ambalajından, renginden etkilenecek. Bütün bu imaj bombardımanından uzak, sakin bir köyde, ön bahçenin doğal ürünleriyle beslenmek kulağa hoş geliyor ama birçok aile için mümkün değil bu. O zaman verili koşullar içinde, günlük yaşamın gerçeklerinin çok uzağına düşmeden çözümler üretmek lazım. İşte İpek Kuşçu'nun yaptığı da tam olarak bu. Kuşçu, sağlıksız endüstriyel abur cubur gıdalara, en az onlar kadar ‘çekici' ve ‘albenili' alternatifler sunuyor. ‘Renkli' aşçı oyunlarıyla yemek yemeyi ‘eğlenceli' hale getirirken, çaktırmadan sağlıklı ve doğal gıdalarla besleyiveriyor çocukları. Miss Çilek blogu ile tanınan ve yıllardır gerçek gıdalarıanlatan, işi de aşkı da mutfak olan Kuşçu, bu kitapta kaybolan tatların peşinden koşuyor. Çocukların ‘yumuşak karnı' için, sağlıklı ve pratik tarifler veriyor. Hepsi denenmiş ve çocuklar tarafından çok beğenilmiş bu tarifleri uygulayın ve gönül rahatlığı ile çocuklarınıza yedirin. Arada siz de yiyebilirsiniz! Ev yapımı çikolatadan, zeytin ve badem ezmelerine, ballı kuru meyveli dondurmadan, incirli uyutmaya, rengârenk akıtmadan, balkabaklı toplara, enerjik karıncadan, otlu civ civ kıtırlara toplam 75 tarif. Emin olun çocuğunuz bu güzel alternatifleri çok sevecek, annesini ise daha çok sevecek!

  • Açıklama
    • Kimse kendini kandırmasın. Çocuk isteyecek! Reklâmlarda, vitrinlerde gördügü o zararlı yiyeceklerin tamamını isteyecek. Hiçbir ile yaramadığı gibi sağlığı da bozan cipsleri, gazlı içecekleri, gofretleri canı çekecek. Arkadaşı yerken imrenecek, TV'den büyülenecek, ambalajından, renginden etkilenecek. Bütün bu imaj bombardımanından uzak, sakin bir köyde, ön bahçenin doğal ürünleriyle beslenmek kulağa hoş geliyor ama birçok aile için mümkün değil bu. O zaman verili koşullar içinde, günlük yaşamın gerçeklerinin çok uzağına düşmeden çözümler üretmek lazım. İşte İpek Kuşçu'nun yaptığı da tam olarak bu. Kuşçu, sağlıksız endüstriyel abur cubur gıdalara, en az onlar kadar ‘çekici' ve ‘albenili' alternatifler sunuyor. ‘Renkli' aşçı oyunlarıyla yemek yemeyi ‘eğlenceli' hale getirirken, çaktırmadan sağlıklı ve doğal gıdalarla besleyiveriyor çocukları. Miss Çilek blogu ile tanınan ve yıllardır gerçek gıdalarıanlatan, işi de aşkı da mutfak olan Kuşçu, bu kitapta kaybolan tatların peşinden koşuyor. Çocukların ‘yumuşak karnı' için, sağlıklı ve pratik tarifler veriyor. Hepsi denenmiş ve çocuklar tarafından çok beğenilmiş bu tarifleri uygulayın ve gönül rahatlığı ile çocuklarınıza yedirin. Arada siz de yiyebilirsiniz! Ev yapımı çikolatadan, zeytin ve badem ezmelerine, ballı kuru meyveli dondurmadan, incirli uyutmaya, rengârenk akıtmadan, balkabaklı toplara, enerjik karıncadan, otlu civ civ kıtırlara toplam 75 tarif. Emin olun çocuğunuz bu güzel alternatifleri çok sevecek, annesini ise daha çok sevecek!

  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat