Arı Ürünleri Ve Sağlık (Apiterapi) Kolektif
Teknik Bilgiler
Stok Kodu
9786055267261
Boyut
13.50x19.50
Sayfa Sayısı
256
Basım Yeri
İstanbul
Baskı
1
Basım Tarihi
2015-11
Kapak Türü
Ciltsiz
Kağıt Türü
1. Hamur
Dili
Türkçe

Arı Ürünleri ve SağlıkApiterapi

Yazar: Kolektif
Yayınevi : Sidas Yayınları
22,50TL
Satışta değil
9786055267261
623070
Arı Ürünleri ve Sağlık
Arı Ürünleri ve Sağlık Apiterapi
22.50

Bütün dünyada milyonlarca hayvan ve böcek içinde insana fayda yönünden birinci sıraya yerleşecek olan “Arı”dır diyen Apiterapi kitabı editörlerinden Dr Eren Akçiçek; “Türkiye kovan sayısı bakımından Dünya'da ikinci, bal üretiminde dünya'da dördüncüdür. Ülkemiz nektarlı bitkiler yönünden de büyük bir zenginlik göstermektedir. Arı; bal, polen, arı sütü, propolis, bal mumu, arı zehiri, apilarmil gibi ürettiği ürünlerle asırlardır insan beslenmesine ve insan sağlığına olumlu katkılarda bulunmuştur. Bütün dünyada milyonlarca hayvan ve böcek içinde insana fayda yönünden birinci sıraya yerleşecek olan “Arı”dır. Son zamanlarda arı kovan havası veya arı sesinin insan sağlığı üzerine olumlu etkilerinden bahsedilmektedir. Ülkemizde arıcılık ile ilgili pek çok toplantı, sempozyum ve kongre yapılmıştır. Bu toplantılarda arı ürünlerinin sağlık üzerinde etkileri konusunda tebliğler de sunulmuş ve makale olarak kitaplarda yer almıştır. Alanında yazılmış tek kitaptır. Yerli ve yabancı pek çok araştırmacının çalışmalarının yer aldığı bu kitap güzel bir çalışma oldu.” dedi.

Sidas Yayınları arasında piyasaya çıkan kitap alanında ciddi bir boşluğu dolduracak. Arı ürünleri pek çok kişi tarafından hem beslenme hem de tedavi amaçlı tüketiliyor ve kullanılıyor.

  • Açıklama
    • Bütün dünyada milyonlarca hayvan ve böcek içinde insana fayda yönünden birinci sıraya yerleşecek olan “Arı”dır diyen Apiterapi kitabı editörlerinden Dr Eren Akçiçek; “Türkiye kovan sayısı bakımından Dünya'da ikinci, bal üretiminde dünya'da dördüncüdür. Ülkemiz nektarlı bitkiler yönünden de büyük bir zenginlik göstermektedir. Arı; bal, polen, arı sütü, propolis, bal mumu, arı zehiri, apilarmil gibi ürettiği ürünlerle asırlardır insan beslenmesine ve insan sağlığına olumlu katkılarda bulunmuştur. Bütün dünyada milyonlarca hayvan ve böcek içinde insana fayda yönünden birinci sıraya yerleşecek olan “Arı”dır. Son zamanlarda arı kovan havası veya arı sesinin insan sağlığı üzerine olumlu etkilerinden bahsedilmektedir. Ülkemizde arıcılık ile ilgili pek çok toplantı, sempozyum ve kongre yapılmıştır. Bu toplantılarda arı ürünlerinin sağlık üzerinde etkileri konusunda tebliğler de sunulmuş ve makale olarak kitaplarda yer almıştır. Alanında yazılmış tek kitaptır. Yerli ve yabancı pek çok araştırmacının çalışmalarının yer aldığı bu kitap güzel bir çalışma oldu.” dedi.

      Sidas Yayınları arasında piyasaya çıkan kitap alanında ciddi bir boşluğu dolduracak. Arı ürünleri pek çok kişi tarafından hem beslenme hem de tedavi amaçlı tüketiliyor ve kullanılıyor.

  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitaba henüz kimse yorum yapmamıştır.
Kapat